VIDEO: Kit eksplodirao prilikom pada na kamion!

Izvor: JavneVesti.com, 17.Jan.2014, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Kit eksplodirao prilikom pada na kamion!

Znatiželjnici koji su gledali kako radnici pomorskog instituta u Montevideu pokušavaju da spuste ogroman leš kita na kamion kako bi ga odvezli sa plaže Karasko bili su neprijatno iznenađeni kada je sajla na kojoj je kit visio pukla, a tijelo palo na kamion i – eksplodiralo!

Snimak kita koga neki zovu "spermokit" stavljen je u utorak na YouTube i na snimku se vidi kako je kit skoro bio spušten na kamion, ali su sajle otkazale u posljednji trenutak.
U ovoj >> Pročitaj celu vest na sajtu JavneVesti.com << neobičnoj nesreći niko nije povrijeđen, a nakon što je kit eksplodirao iz tijela su izletjeli organi i sadržaj crijeva.
Sličan incident se dogodio prošle godine kada su ribari na Farskim ostrvima pokušali da otvore uginulog kita, ali je kit prilikom zarezivanja eksplodirao.

Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na JavneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JavneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JavneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.