(VIDEO) Dve godine me nije pitala da li imam za leba! Dejan progovorio o majci Biljani, nije mogao da zaustavi suze!

Izvor: 011vodič.com, 08.Sep.2019, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) Dve godine me nije pitala da li imam za leba! Dejan progovorio o majci Biljani, nije mogao da zaustavi suze!

Takođe, kako je napomenuo, s bratom Davidom nije se brzo pomirio. Taj razgovor obavljen je daleko od očiju javnosti, a proces je trajao, jer njih dvojica dugo uopšte nisu bili ni u kontaktu. “Zadruga 2” je, kaže, imala dva poluvremena – kad je bio s Aleksandrom, i kad su raskinuli, pa više nije pričao loše ni o njemu.
Potresan govor o majci Biljani rasplakao je, pre svega, njegovu surpugu Dalilu, koja tačno zna kroz šta je on sve prošao.
>> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << youtube.com/Zadruga Official
– Meni je bilo krivo. To je jako tužna situacija. Kad jedna mama može da dođe ovde na slavu i donese njemu sve, meni dve godine na rođendan nije došla. Nije me pitala da li imam da jedem, ništa… svi ovde pričaju – velike mame, mama ovo, mama je svetinja, svi žive na maminom novčaniku! Mene mama dve godine nije pitala je l imam za ‘leba, niti da l imam da platim struju. Ja sam napravio kuću sa svojom suprugom, imamo auto, ne pijem, ne pušim, ne drogiram se, treniram, bavim se… normalnim životom! I moja supruga isto. I da ne budemo prihvaćeni?! Da bude prihvaćeno neko dete i neka devojka koja iza sebe vuče takve repove da ne može da je opere ni Dunav, ni Sava, ni Tisa. Dve godine ne može niko da dođe kod mene, a onda kad treba za rijaliti svi su dobri! Onda se slika šta se nosi na slavu – pričao je i plakao on, pa otkrio da mu se Biljana tek pred “Zadrugu” javila, što mu nimalo nije prijalo.



The post (VIDEO) Dve godine me nije pitala da li imam za leba! Dejan progovorio o majci Biljani, nije mogao da zaustavi suze! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.