VELIKO PRIZNANJE: Gol Marka Pantelića jedan od 10 najlepših u istoriji Herte! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 12.Nov.2014, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKO PRIZNANJE: Gol Marka Pantelića jedan od 10 najlepših u istoriji Herte! (VIDEO)

Srpski napadač ostavio je dubok trag u Bundesligašu iz Berlina o čemu svedoči i sledeće priznanje

Golovi Marka Pantelića u Bundesligi se i danas prepričavaju! Srpski napadač je tokom četiri godine u dresu Herte iz Berlina postigao 45 golova, a pojedini su bili za TV špice.

Na zvaničnom Jutjub kanalu Bundeslige objavljen je video sa 10 najlepših golova ekipe iz Berlina u ovom takmičenju, a na istoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << se našao i Pantelićev pogodak.

Pantelićev lob na meču sa Bohumom koji je završen rezultatom 3:3 u sezoni 2006/07, našao se na petom mestu liste najlepših, a priznanje za ovaj majstorski potez odali su mu i saigrači, koji su Srbinu glancali kopačke.

Pogledajte ovaj Pantelićev gol, ali i ostalih devet najlepših Hertinih u Bundesligi.

Inače Pantelić je u Hertu prešao iz Crvene zvezde 2005. godine i za tim iz Nemačke odigrao je 114 utakmica.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.