Ustaško divljanje - Tompson podelio grad (VIDEO)

Izvor: Mondo, 30.Jun.2017, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ustaško divljanje - Tompson podelio grad (VIDEO)

Koncert Marka Perkovića Tompsona u Novom Travniku ponovo obeležilo "ustaško divljanje".

Foto: Youtube/screenshot

Načelnika grada Refik Lenda kaže da su se Bošnjaci u tom gradu osećali kao Palestinci, jer im je kretanje bilo ograničeno.

Tompsonovi fanovi su, naime, sinoć u Novom Travniku nosili ustašku ikonografiju i uzvikivali ustaške parole 'Za dom spremni', prenela je agencija >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << FBiH Patria.



Izvor: youtube

"Koncert je narušio odnose između Bošnjaka i Hrvata u ovom gradu", rekao je Lendo i dodao da ga najviše zabrinjava to što je veliki broj mladih ljudi sinoć pokazao privrženost ustaškoj ideji.

Lendo kaže da su se Bošnjaci u Novom Travniku sinoć osećali kao Palestinci. "Kretanje po gradu im je bilo ograničeno. Kordon policije je grad podelio na dva dela, u jednom delu su se kretali Hrvati a u drugom Bošnjaci. To je poražavajuće", rekao je Lendo.



Izvor: youtube

Tompson je sinoć u dvorani u Novom Travniku održao koncert pred oko 1.500 posetilaca.

Inače, Tompsonovi koncerti su ranije zabranjeni u nekoliko evropskih zemalja - Sloveniji, Austriji i Holandiji.

Austrija: Ustaša Tompson no pasaran!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.