UTICAJNI SVETSKI VLOGER U POSETI SRBIJI: Oduševljen atrakcijama, ali i hranom (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020, 14:34

UTICAJNI SVETSKI VLOGER U POSETI SRBIJI: Oduševljen atrakcijama, ali i hranom (VIDEO)

Fasciniran je gostoprimstvom domaćina

Na Zlatiboru trenutno boravi jedan od najuticajnijih turističkih vlogera iz Indije, popularni jutjuber Varun Vadiš, saopštila je Turistička organizacija Zlatibor.

Varun Vadiš, osnivač Jutjub kanala "Mountain Trekker" i portala Tourist Help Line, obilazi najlepše i najinteresantnije delove planine, upoznaje se sa atrakcijama, aktivnostima i turističkim potencijalima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kojima Zlatibor raspolaže, ali i sa stanovnicima, lokalnim običajima i tradicijom zlatiborskog kraja.

U želji da širokom auditorijumu koji prati njegove putopisne serijale otkrije manje poznate destinacije kao što su planinski delovi Srbije, Varun je prethodnih dana obišao najlepše od Zlatibora – Stopića pećinu i gostiljski vodopad, muzej "Staro selo" Sirogojno, "El Paso City"...

Posetom Dino i Avantura parku u centru Zlatibora, zip-lajnu u Ljubišu, ski-centru Tornik, stekao je uvidu u ponudu aktivnosti koje su turistima na raspolaganju.

Gost iz Indije ističe da je posebno fasciniran gostoprimstvom domaćina, a to što je vegeterijanac ga ne sprečava da uživa u gastronomskim specijalitetima jer je, kako kaže, kajmakom i sirom sa Zlatibora oduševljen.

Varun u Srbiji boravi u saradnji sa Turističkom organizacijom Srbije i ambasadom Indije i vodi kampanju na svom Jutjub kanalu za promociju naše zemlje i njenih turističkih potencijala.

"Mountain Trekker" je prvi Jutjub kanal o putovanjima u Indiji koji ima više od milion pratilaca, a Varun na kanalu deli savete i trikove o putovanjima koji pomažu u sticanju najautentičnijeg iskustva putovanja.

Njegov kanal sadrži veb-seriju o putovanjima po Kanadi, Južnoj Koreji, Mauricijusu, Indoneziji, Rusiji, SAD, Egiptu, Turskoj, Kazahstanu, Gruziji, Kirgistanu, Italiji, Češkoj, Austriji i mnogim drugim zemljama.

Pored vođenja Jutjub kanala koji prati više od 1,25 miliona pratilaca, Varun je jedan od Tedeks govornika.

Njegov prvi video-klip koji je snimio po dolasku u Srbiju, za svega šest dana dostigao je preko 720.000 pregleda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.