Tri prijave protiv Kolinde Grabar Kitarović!

Izvor: Mondo, 04.Jan.2017, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri prijave protiv Kolinde Grabar Kitarović!

Komisija za sprečavanje sukoba interesa potvrdila je da su tri prijave podnete protiv predsednice Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović zbog njenog neobjašnjenog puta u Sjedinjene Američke Države (SAD).

Foto: youtube/printscreen Kolinda Grabar Kitarović

Budući da je Komisija dužna da štiti identitet podnosilaca prijava, javnost još neće saznati ko ih je podneo.

U sva tri slučaja traži se od Komisije da se utvrdi je li razlog puta službeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ili privatni, odnosno da li došlo do povrede Zakona o sprečavanju sukoba interesa.

Kolinda: Kupujemo borbenu eskadrilu

Zasad nije jasno da li je problematična i mogućnost da je na ovaj način primila dar skuplji od 500 kuna ili je, u slučaju privatnog putovanja, sama platila taj izlet, prenosi N1.

Upravo bi Komisija trebalo da utvrdi niz okolnosti vezan za njeno putovanje u SAD, koju njen ured na Pantovčaku nije hteo da komentariše.

HIT na Facebooku: A da se za ovo izvini Kolinda?

Njen suprug ostao je u Hrvatskoj i svoje vreme se provodio sa zagrebačkim gradonačelnikom Milanom Bandićem na ženskoj trci "Snežne kraljice".
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tri prijave protiv predsednice Hrvatske Komisiji za sukob interesa

Izvor: RTS, 04.Jan.2017

Komisija za sprečavanje sukoba interesa dobila je tri prijave protiv predsednice Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović, a zbog njenog puta u SAD tokom proteklih praznika. . Komisija je u skladu sa zakonom dužna da štiti identitet...

Nastavak na RTS...

Tri prijave protiv Grabar-Kitarović zbog sukoba interesa

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 04.Jan.2017

Tri prijave podnesene su Povjerenstvu za spriječavanje sukoba interesa protiv predsjednice Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović, i to zbog njenog neobjašnjenog puta u SAD. Budući da je Povjerenstvo sukladno zakonu dužno štiti identitet  podnositelja prijava, javnost neće još doznati tko ih je...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.