Toma je našao poruke nekog lika u mom telefonu!

Izvor: 011vodič.com, 17.Avg.2019, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toma je našao poruke nekog lika u mom telefonu!

Bolje sam, kod kuće sam u Valjevu. Biću bolje. Tek sam krenula sa oporavkom. Stojim iza svega onoga što sam rekla. To da sam ja njega gađala flašom u glavu je glupost. On je razbio moju čašu. Danas sam saznala da mi je čitao poruke neke. Jedan lik koji mene godinama prati na ulici, iz kraja, ja sam uzela njegov telefon da bih ga blokirala. On (Toma) je kopao po mom telefonu i poslao mu sve i svašta i zbog toga se ponašao onako i muvao druge devojke i došlo je do toga do čega je došlo >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << – ispričala nam je Nadežda.
youtube.com/Zadruga Official
– Tu osobu često viđam, pratim na ulici. Toma je njemu slao poruke. Ja to nisam znala, ali mi se taj dečko javio danas. Ja u životu ne bih uzela njegov telefon, a i kad bih mu uzela telefon, ja bih ga prvo pitala. Ovo nije opravdanje, ovo je razlog da budem još više besna. Vidim da me opet nešto pljuje, kao ostala mu lična karta kod mene, a on ne želi da bude u kontaktu. Neka radi šta hoće, ja mu želim sve najbolje u životu, ali ja mu nikada neću oprostiti – zaključila je Nadežda.

The post Toma je našao poruke nekog lika u mom telefonu! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.