Toliko jednostavno da je genijalno: Farbanje automobila na rumunski način (VIDEO)

Izvor: S media, 13.Feb.2013, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toliko jednostavno da je genijalno: Farbanje automobila na rumunski način (VIDEO)

Iako nije preporučljivo za dobrobit vašeg zdravlja, ovaj način farbanja auta u tehnici uradi sam oduševljava jednostavnošću.

Automobil vam je izgreban i dobro bi vam došao novi sloj boje, ali nemate novca za odlazak majstoru ili za kupovinu kompresora kojim biste sami naneli boju? Rumuni imaju zanimljivo rešenje uradi sam. Pogledajte o čemu se radi:

Izvor:Webcafe.hr, S media foto:Printscreen Youtube

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Farbanje automobila na rumunski način (video)

Izvor: NaDlanu.com, 13.Feb.2013

Automobil vam je izgreban i dobro bi vam došao novi sloj boje, ali nemate novca za odlazak majstoru ili za kupovinu kompresora kojim biste sami naneli boju? Rumuni imaju zanimljivo rešenje uradi sam. Pogledajte o čemu se radi .. ..S media

Nastavak na NaDlanu.com...

Potpuno je u pravu: Ruski pešak uzvraća udarac (VIDEO)

Izvor: S media, 14.Feb.2013, 13:36

I njima je dozlogrdilo sve. Nesavesni vozači, haos na ulicama. I mada se snage ne mogu meriti, ruski pešak je pokazao svoje nezadovoljstvo, šutnuvši Ladu. Pogledajte video i shvatićete da je potpuno u pravu:..*Pogledajte ruskog heroja koji drugom vozaču pomaže u nevolji. Ljudi su postali bezdušni...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.