Tinejdžerka zarađuje bogatstvo preko Youtube-a

Izvor: GdeInvestirati.com, 15.Sep.2014, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tinejdžerka zarađuje bogatstvo preko Youtube-a

Želela je da postane slavna ličnost društvenih mreža i njen san je postao java. Jenn Mcallister (18) toliko zarađuje na Jutjubu da joj drugi posao nije potreban. A ona ni ne želi.

Kada je napustila svoj dom, imala je jasnu viziju kako da uspe. Pre pet godina je počela da snima video snimke na Youtube-u i savršeno je iskoristila sve njegove potencijale.

Međutim, tek pre tri godine se zajedno >> Pročitaj celu vest na sajtu GdeInvestirati.com << sa prijateljima bacila u ozbiljan posao. Uz pomoć njihovih saveta, napravila je zajednički kanal. Danas, ova tinejdžerka ima stotinu hiljada fanova. Zarađuje od oglašavanja određenih proizvoda unutar svojih klipova.

Njen trenutni hit video "Kids Back Then vs Kids Now" pregledan je skoro pola milion puta.

Izgleda da Jenn ne podnosi novu tehnologiju, internet i pametne telefone, ako je suditi po kritikama koje upućuje mlađim generacijama i svojim vršnjacima.

"Nikad nisam imala pravi posao i iskreno mislim da ga neću ni imati u skoroj budućnosti", rekla je za Business Insider.

Otkrila je i svoje planove: "Želela bih da postanem voditeljka ili glumica. To će biti moj sledeći korak".

Nastavak na GdeInvestirati.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GdeInvestirati.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GdeInvestirati.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.