Izvor: Danas, 17.Maj.2023, 13:05

Tačno u 14 sati „Ona hoda sama kroz grad“, spot protiv nasilja

Kao deo kampanje podizanja svesti o sigurnosti žena i devojčica u javnom prostoru u Srbiji, organizacija Mikser i bend E-Play, uz podršku Agencije Ujedinjenih nacija za rodnu ravnopravnost i osnaživanje žena - UN Women Serbia, najavljuju premijerno objavljivanje spota “Aut” na Mikserovom youtube kanalu, danas, u sredu, 17.maja, u 14 časova.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

E-PLAY obradio pesmu EKV-a

Izvor: BalkanRock.com, 17.Maj.2023

Kao deo kampanje podizanja svesti o sigurnosti žena i devojčica u javnom prostoru u Srbiji, organizacija Mikser i bend E-Play, uz podršku Agencije Ujedinjenih nacija za rodnu ravnopravnost i osnaživanje žena – UN Women Serbia, najavljuju premijerno objavljivanje spota “Aut” na Mikserovom youtube...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.