TESTISI OD TITANIJUMA: Muškarci, ne gledajte ovo

Izvor: Mondo, 19.Feb.2017, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TESTISI OD TITANIJUMA: Muškarci, ne gledajte ovo

Za hrabre i odlučne muškarce često se kaže da imaju m.da. Ali, niko kao ovi kung fu majstori. Muškarci, ovaj snimak može biti uznemiravajuć za vas.

Foto: youtube/printscreen

Kineski kung fu majstor i njegovi učenici pokazali su neverovatnu izdržljivost primanjem snažnih udaraca u testise.

Učitelj kung fua tvrdi da ovakvi udarci leče erektilnu disfunkciju i prevremenu ejakulaciju.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />Ovi ljudi se sami udaraju pesnicama i ciglama u testise, šutiraju jedni druge, a tu je i udarac balvanom među noge.

Ne čini se da je baš tako, ali možda oni znaju nešto što mi ne znamo.



Izvor: youtube

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

VIDEO: Jakim udarcima u mošnice leče erektilnu disfunkciju

Izvor: Vesti-online.com, 19.Feb.2017

Nestvarni snimak stiže iz Kine, u kojem su glavni akteri Kung Fu učitelj i njegovi učenici. Naime, ovaj učitelj Kung Fua tvrdi da se žestokim udarcima u gentalije leči erektilna disfunkcija, pospešuje seksualno umeće i sprečava prerana ejakulacija...Zato je zajedno sa svojim učenicima demonstrirao...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.