Izvor: Blic, 05.Mar.2017, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svađa na semaforu prerasla u lomljenje i OKRŠAJ BIBER SPREJOM (VIDEO)

Svađa dvojice vozača na ulicama Dejtona Biča na Floridi postala je viralna nakon što je snimak na kojem možemo videti muškarca koji golom rukom razbija bočno staklo na džipu i prska vozača biber-sprejom postavljen na Jutjub.

Ovaj incident je snimio vozač koji se nalazio iza ova dva volzila u koloni na semaforu i traje malo duže od 45 sekundi.

Nakon što mu je razbijeno staklo i što je poprskan neprijatnim sprejom, vozač islazi iz pikapa, otvara gepek >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i uzima šipku s kojom prilazi automobilu iz kojeg je izašao napadač, ali ovaj uspeva da utekne.

Čovek koji je snimio ovaj video bio je zabezeknut i uplašen, a kad je video da muškarac odlazi do gepeka pomislio je da će iz njega da izvadi pušku. To se, na svu sreću, nije dogodilo, piše Dejli mejl.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.