Sutra komemoracija Daliboru Andonoviću Gruu

Izvor: 011vodič.com, 10.Sep.2019, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra komemoracija Daliboru Andonoviću Gruu

Porodica, prijatelji i kolege nemu su od tuge i bola. Porodica tiho pati i nije oglašavala u javnosti, dok se reperovi prijatelji u velikom broju opraštaju od njega putem društvenih mreža.
Danas je objavljen datum Gruove sahvrane na groplju Orlava, a sada je stiglo i saopštenje povodoim umetnikove komemoracije.
“Komemoracija povodom smrti muzičkog umetnika Dalibora Andonova – Grua, održaće se u sredu, 11. septembra 2019. godine u Donjoj sali Doma omladine Beograda >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << (ul. Makedonska 22), sa početkom u 12.00 časova.
youtube.com/BALKAN INFO – Zvanični kanal
Porodica obaveštava sve prijatelje i poštovaoce da će sahrana biti  u četvrtak 12.septembra u 14:00 na groblju Orlovača u Beogradu, i poziva da svoj poslednji pozdrav Daliboru Andonovu – Gruu iskažu tom prilikom.
Zahvalni na vašoj pažnji, saosećanju i razumevanju u periodu najvećeg bola”, pisalo je u saopštenju.

The post Sutra komemoracija Daliboru Andonoviću Gruu appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KOMEMORACIJA DALIBORA ANDONOVA GRUA Porodica teška srca pozvala sve da reperu upute poslednji pozdrav

Izvor: Blic, 10.Sep.2019

Reper Dalibor Andonov Gru biće sahranjen u četvrtak, a komemoracija povodom smrti muzičkog umetnika održaće se sutra, u sredu, 11. septembra 2019. godine u donjoj sali Doma omladine Beograda, sa početkom u 12.00 časova.

Nastavak na Blic...

KIDA DUŠU: Ovo je najtužnija fotografija sa komemoracije repera Grua (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Sep.2019, 12:50

Komemoracija povodom smrti muzičkog umetnika Dalibora Andonova - Grua, održana je danas u Donjoj sali Doma omladine Beograda...Redom su pristizali članovi porodice, prijatelji i poštovaoci rada legendarnog srpskog hip-hopera...Na komemoraciju su prvi stigli Gruova supruga Danica sa sinovima, Marko...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.