Stiže nastavak crtaća Avioni

Izvor: BanjalukaLive.com, 15.Jul.2014, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stiže nastavak crtaća "Avioni"

"Avioni 2 – hrabri vatrogasci" je nova komedija, avantura o drugim šansama, koja prikazuje dinamičnu ekipu elitnih aviona za gašenje požara koji su posvećeni zaštiti istorijskog nacionalnog parka Piston Pik od šumskih požara. Kad svjetski poznat avio-trkač Dasti sazna da mu je motor oštećen i da više nikad neće moći da učestvuje u trkama, moraće da promijeni zanimanje i otisnuće se u svijet vazduhoplovnih vatrogasaca. {youtube}EQ9kpuZL-8U{/youtube} Glasove glavnim junacima pozajmljuju Milan Antonić, Miki Krstović, Milan Čučilović, Isidora Minić, Dušica Novaković, Jelena Gavrilović, Aleksandar Sreković- Kubura... (Blic)
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Avioni 2 - hrabri vatrogasci

Izvor: Danas, 16.Jul.2014, 22:33

Najnoviji sinhronizovani animirani film „Avioni 2 - hrabri vatrogasci“ od danas je na repertoaru domaćih bioskopa. U pitanju je komedija, avantura o drugim šansama, koja prikazuje dinamičnu ekipu elitnih aviona za gašenje požara koji su posvećeni zaštiti istorijskog nacionalnog parka Piston...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.