Stigao novi Gmail

Izvor: Dzungla.org, 02.Nov.2011, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigao novi Gmail

Novi izgled Google servisa poznat je već neko vreme, a od juče većina korisnika dobila je mogućnost da pređe na novi Gmail.

Video u kome se novi dizajn prikazuje slučajno je dospeo na YouTube pre desetak dana, a donosi nekoliko promena.
Novi izgled, koji je sada znatno čistiji i moderniji, kažu iz Googlea, nove teme, pregledniju konverzaciju i mogućnost izbora između tri varijante - Comfortable, Cozy, Compact. Tu je i jednostavnija pretraga >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << i filtriranje sadržaja, ali i novi toolbar.
Gmail sada više liči na Google Plus i ostale servise koji su redizajnirani, a kako se vama dopada, javite nam u komentarima.
U nastavku pogledajte video u kome vam iz Google govore o novim opcijama koje Gmail donosi. Ukoliko preferirate čitanje, Google nudi predstavljanje noviteta i u kucanoj formi.

( Izvor: B92 )

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.