Srbijanski voditelj Ivanović nastavlja sa nacionalističkim ispadima, „na meti“ silovane Bošnjakinje

Izvor: SandzakPress.net, 01.Dec.2014, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbijanski voditelj Ivanović nastavlja sa nacionalističkim ispadima, „na meti“ silovane Bošnjakinje

Srbija – U emisiji Veče sa Ivanom Ivanovićem koja je sinoć emitovana na banjalučkoj Alternativnoj televiziji, voditelj je kazao da je „od 1995. godine porastao broj Bosanki koje rađaju djecu prije 15. godine i poslije kažu da Plavi šljemovi tamo nisu ništa radili“, aludirajući na prisustvo snaga UN-a u BiH tokom agresije na BiH, piše bh. novinska agencija Patria. Ivanović je vrlo svjesno spomenuo Plave šljemove, za čije pripadnike se i ranije govorilo da su silovali Bošnjakinje. >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << Jedan od poznatih primjera je zloglasni logor „Kod Sonje“ u Vogošći, u koji je prema tvrdnjama silovanih Bošnjakinja dolazio i prvi čovjek Mirovnih snaga UN-a za BiH general Luis Mekenzi zajedno sa vojskom RS-a koji su silovali i ubijali Bošnjakinje. Ivanović je ovom rečenicom uvrijedio više od 20.000 žena koje su brutalno silovane tokom agresije na BiH, a na ovaj način povezao je s tim zlodjelima i pripadnike UN-a. Osim ove uvrede, Ivanović je nastavio sa svojim ispadima i prema Albancima za koje je jednom prilikom napisao „šiptarska govna“. On je u sinoćnjoj emisiji kazao i da „roditelji gole albanske pjevačice ne žele od sramote izaći na ulicu, navodeći i da jeste blam kad ti je dijete Albanka“. A za albanske fudbalere je kazao da im je u autobusu pronađeno 20 kg heroina. Pa neće valjda živjeti od fudbala – kazao je Ivanović. (Nap)
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

SKANDAL: Bosanci traže ukidanje emisije Ivana Ivanovića!

Izvor: Kurir, 02.Dec.2014, 07:27

Predstavnici udruženja Žena - žrtva rata u BiH ljuti na TV lice jer je, kako kažu, uvredio žrtve rata i silovane žene..Udruženje Žena - žrtva rata iz Sarajeva i posetioci mnogih portala u Bosni traže da se emisija „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ više ne emituje u Federaciji...Naše susede...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.