Spremite se za NERVIRANJE! Jutjub uvodi REKLAME koje mnogo DUŽE TRAJU, i nećete moći da ih prekinete!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2023, 15:53

Spremite se za NERVIRANJE! Jutjub uvodi REKLAME koje mnogo DUŽE TRAJU, i nećete moći da ih prekinete!

Frustrirani ste količinom reklama na Jutjub platformi? Pripremite se za novu rundu frustracija jer na ekrane stižu poluminutne reklame koje neće moći da se prekinu.

Iz Jutjuba su najavili da će uskoro uvesti novu vrstu reklama na svoju platformu. Biće to poluminutne reklame bez mogućnosti prekidanja. Na vašu sreću ili nesreću, ta vrsta reklama će za sada biti nametnuta samo u YouTube aplikaciji za televizore.

Takođe je otkriveno da Jutjub eksperimentiše >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i s uvođenjem reklama koje bi se pojavile prilikom pauziranja video sadržaja. Za sada nije poznato da li će to biti "tihe" reklame ili će se za tišinu u pauzi morati da se isključi i zvuk.

Što se tiče zaobilaznih rešenja za blokiranje reklama, u Jutjubu istražuju kako da blokiraju to blokiranje. Preciznije rečeno, u budućnosti bi YouTube mogao da blokira reprodukciju sadržaja na svojoj platformi ako detektuje da gledaoci koriste alate za blokiranje reklama.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.