Spot koji je oborio rekord gledanosti za 24h

Izvor: B92, 13.Sep.2013, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spot koji je oborio rekord gledanosti za 24h

Video spot za najnoviji singl pevačice Majli Sajrus "Wrecking Ball" objavljen je na sajtu Jutjub 9. septembra i postavio je rekord gledanosti tokom prvih dvadeset četiri sata.

Spot za pesmu "Wrecking Ball" tokom prvog dana pogledan je više od 19 miliona puta.

To je skoro dvostruko više od prethodnog rekorda koji je postignut prvog julskog dana ove godine. Tada je spot za pesmu "Best Song Ever" sastava One Direction zabeležio oko 10.7 miliona pregleda tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prva 24 sata na Jutjubu.

Sajrus, nekadašnja zvezda Diznijeve serije "Hana Montana", poslednjih mesec dana svetsku štampu puni kontroverznim potezima, koji su kulminirali nastupom na dodeli MTV VMA nagrada karjem avgusta.

Iako su mnogi ocenili njen nastup kao usiljeno provokativan, pevačica je izjavila da nije mnogo razmišljala o tome šta radi, već je samo želela da napravi "događaj za istoriju", kao kada su se na dodeli nagrada 2003. godine poljubilje Madona i Britni Spirs, prenosi Dejli Telegraf.

Spotom za "Wrecking Ball" Sajrus je samo nastavila da diže prašinu na svim meridijanima.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Spot koji je oborio rekord gledanosti za 24h

Izvor: B92, 13.Sep.2013

Video spot za najnoviji singl pevačice Majli Sajrus "Wrecking Ball" objavljen je na sajtu Jutjub 9. septembra i postavio je rekord gledanosti tokom prvih dvadeset četiri sata...Spot za pesmu "Wrecking Ball" tokom prvog dana pogledan je više od 19 miliona puta...To je skoro dvostruko više od prethodnog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.