Splitski cirkus bez kraja: Otišao Tudor!

Izvor: Mondo, 04.Feb.2015, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Splitski cirkus bez kraja: Otišao Tudor!

Hajduk u subotu nastavlja sezonu gostovanjem na Kantridi, ali bez Igora Tudora, prvog trenera ekipe, piše "Slobodna Dalmacija".

Foto: Youtube screenshot

Fudbalsko prvenstvo Hrvatske samo što se nije nastavilo, a splitski Hajduk suočen je sa još jednom ozbiljnom krizom. "Bili" su pred nastavak sezone ostali bez trenera, potpuno iznenada!

Igor Tudor više neće obavljati funkaciju šefa stručnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << štaba Hajduka, potvrđeno je "Slobodnoj Dalmaciji".

Bivši hrvatski reprezentativac izveo je u sredu igrače na trening, po čijem je završetku saopštio prvotimcima da odlazi iz kluba u koji je kao trener stigao 2013. godine.

Tudor je rođen u Splitu 1978. i u dva navrata je nosio dres Hajduka u koje je počeo karijeru. Igrao je još za Trogir, Juventus i Sijenu.

Splićani sezonu nastavljaju u subotu vrlo teškim gostovanjem u Rijeci.

Hajduk trenutno zauzima treće mesto na tabeli sa čak deset bodova manje od ekipe sa Kantride, a čak 17 od velikog rivala iz Zagreba - Dinama.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.