Šokantna ispovest: Glumac silovan kao dete

Izvor: Mondo, 05.Dec.2016, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šokantna ispovest: Glumac silovan kao dete

Zvezda "Petparačkih priča" ispričala stravične detalje iz detinjstva

Foto: Printscreen/YouTube

  Holivudski glumac Tim Rot, ispričao je u intervjuu "Gardijanu" da je bio zlostavljan kao dete, kao i da mu je član porodice "radio strašne stvari".

Rot je otkrio da je deda, kojeg je u intervjuu nazvao "je*enim silovateljem", zlostavljao i njegovog oca kada je bio mali.

"Moj otac >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je bio zlostavljano dete. Imao je jezivo detinjstvo. Bio je oštećena duša. Obožavao sam ga, bio je duhovit. Ipak, bio je zlostavljan... ja sam bio zlostavljan. Nije me on povredio, već ista osoba koja je i njega zlostavljala", rekao je glumac.

"To je bio njegov otac. Je*eni silovatelj! Niko nije ništa rekao, niko nije znao šta da radi. Zato sam snimio film 'The war zone'".

Film "War zone" iz 1999. godine govori o tinejdžeru koji se trudi da se nosi s porodičnom tajnom - da njegov otac siluje njegovu sestru.

Glumac je u ranijim intervjuima govorio o zlostavljanju koje je trpeo tokom detinjstva, kao i da su zlostavljanja trajala do tinejdžerskih dana, ali nikada nije želeo da otkrije ko je u pitanju.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

POTRESNA ISPOVEST HOLIVUDSKOG GLUMCA: Mog oca i mene silovao je moj deda

Izvor: Blic, 05.Dec.2016

Britanski glumac Tim Rot već je u prošlosti otvoreno govorio o tome da je kao dete bio zlostavljan, ali sada je u intervjuu za "Guardian" otkrio identitet svog zlostavljača...Naime, Rot je pre skoro dvadeset godina režirao film "The War Zone", u kom je akcenat stavio na dečaka kog zlostavlja otac,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.