Šok u studiju: Poznata voditeljka u izbornoj noći prenos vodila pijana! (VIDEO)

Izvor: S media, 07.Nov.2012, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šok u studiju: Poznata voditeljka u izbornoj noći prenos vodila pijana! (VIDEO)

Dajen Sojer, jedna od legendi američke televizije, koja je vodila emisiju u izbornoj noći ponašala se opušteno, neki bi rekli i previše opušteno.

Dajen je glasno pričala i čudno naglašavala reči. Svaka druga reč bila je nerazgovetno izgovorena, a Dajen je postavljala i vrlo čudna pitanja dopisniku. Sve su primetili ljudi iza kamera kao i gledaoci, i većina njih je zaključila da je poznata voditeljka verovatno bila pod uticajem alkohola ili lekova.

Međutim, mnogi su konstatovali da je Dajen, iako je verovatno pijana, svoj posao odradila odlično.

(S media)

Foto: YouTube printscr
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Šok u studiju: Poznata voditeljka u izbornoj noći prenos vodila pijana!

Izvor: medio.rs, 08.Nov.2012, 00:03

Dajen Sojer, legenda američke televizije, emisiju u izbornoj noći vodila krajnje opušteno. Gledaoci su zaključili da je voditeljka bila pod uticajem alkohola ili lekova.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.