Šok; Iza ubistva Navaljnog možda stoji...

Izvor: B92, 28.Feb.2024, 09:52

Šok; "Iza ubistva Navaljnog možda stoji..."

Američki novinar Taker Karlson na Jutjub kanalu blogera Leksa Fridmana ostavio mogućnost da iza smrti Alekseja Navaljnog možda stoji Ukrajina.

Voditelj podkasta je rekao da bi “Ukrajinci“ mogli da stoje iza smrti Navaljnog, jer bi im to moglo koristiti u sukobu sa Rusijom, na šta je Karlson odgovorio: “Ubili su (Aleksandra) Duginu ćerku... Da, moguće je”, prenose Ria Novosti.

Podsetimo, Darija Dugina je poginula uveče 20. avgusta 2022. u eksploziji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << automobila na Možajskom auto-putu u Odincovskom okrugu u Moskovskoj oblasti. FSB je naveo da iza ubistva stoje ukrajinske specijalne službe, a počinilac je ukrajinska državljanka Natalija Vovk.

Prema odeljenju Jamala Federalne kazneno-popravne službe, Navaljni se 16. februara nakon šetnje osećao loše, izgubio je svest i preminuo. Prema preliminarnim podacima izvora Raša tudeja, osuđeni je dobio krvni ugrušak, a tačni uzroci smrti se utvrđuju.

Organizovana je istraga, a biće utvrđene sve okolnosti smrti Navaljnog.

I šef ukrajinskih obaveštajaca Kirilo Budanov takođe je rekao da će mnoge razočarati, ali da je najveći Putinov neprijatelj preminuo prirodnom smrću, odnosno zbog krvnog ugruška.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Karlson šokirao svijet: "Ukrajina možda stoji iza smrti Navaljnog" (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Feb.2024

Ukrajina možda stoji iza smrti Alekseja Navaljnog, složio se američki novinar Taker Karlson na Youtube kanalu blogera Leksa Fridmana.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.