Izvor: Nezavisne Novine, 21.Jan.2018, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Širi se novi opasan trend, oglasio se i YouTube: Brisaćemo snimke

Najnoviji trend koji se proširio među tinejdžerima zove se "Tide Pod Challenge". U pitanju su snimci žvakanja paketića tečnog deterdženta, koje tinejdžeri objavljuju na YouTubeu.

YouTube je objavio da će sve video-snimke takve vrste brisati jer podstiču mlade na opasne aktivnosti, prenosi Dejli mejl.

"YouTubeova pravila zabranjuju sadržaj čija je namjera podsticanje opasnih aktivnosti koje nose >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << rizik od tjelesnih povreda. Radimo na brzom uklanjanju označenih snimaka koji krše naša pravila", objavio je YouTube.

En Meri Berkl, predsjednica američke komisije za bezbjednost potrošača, navodi da konzumacija deterdženta može da prouzrokuje smrt.

"Ovaj trend počeo je kao šala na internetu, a sada je otišao predaleko", rekla je Berkl.

(24sata.hr )

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

VIDEO: Youtube se oglasio zbog novog opasnog izazova među tinejdžerima

Izvor: Radio 021, 21.Jan.2018

Najnoviji trend koji se proširio među tinejdžerima zove se "Tide Pod Challenge"...U pitanju su snimci žvakanja paketića tečnog deterdženta, koje tinejdžeri objavljuju na YouTubeu...YouTube je objavio da će sve video-snimke takve vrste brisati jer podstiču mlade na opasne aktivnosti, prenosi...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.