Serije u kojima ćemo uživati do kraja godine

Izvor: 011vodič.com, 27.Maj.2020, 01:11

Serije u kojima ćemo uživati do kraja godine

Serija je najbolji način da pregurate jesen i sve što ona nosi – kišu, smrkavanje u četiri popodne, hladnoću. Izdvojili smo nove serije za “bindžovanje” koje s nestrpljenjem očekujemo.
Foto: Youtube/printscreen
Modern Love – 18. oktobar Zasnovana na “The New York Times” kolumni, ima osam epizoda i glumi dosta poznatih faca od En Hatavej, preko Tine Fej, Deva Patela, Džona Slaterija. Serija se bavi vezama, ljubavi i ljudskim odnosima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com <<
His Dark Materials – 3. novembar Igraju Džejms MekAvoj, Rut Vilson, Lin-Manuel Miranda. Naučno fantastična serija snimljena po istoimenoj knjizi Filipa Pulmana. Priča se vrti oko devojčice Lajre koja je siroče i traži kidnapovanog prijatelja. Radi se zapravo o novoj, poboljšanoj verziji filma “Golden Compass”.

Katarina Velika – 21. oktobar Istorijska serija čiju premijeru očekujemo 21. oktobra je priča o Katarini II, carici Rusije od 1762. do 1796. Serija će u četiri epizode prikazati poslednji period njene vladavine, kada je počela burnu vezu sa vojskovođom Grigorijem Potemkinom, kog igra Džejson Klark. Katarinu Veliku igra Helen Miren koja se na premijeri serije pojavila u spektakularnom izdanju.

Watchmen – 20. oktobar Radnja je smeštena u alternativnu istoriju, gde su superheroji odmetnici. Obuzeće vas nostalgija ako ste voleli ovaj kultni grafički roman, dok će vas istovremeno osvojiti svojom potpuno novom autentičnošću. Glume Redžina King, Džeremi Ajrons, Don Džonson, Tim Blejk Nelson… Watchmen je bazirana na istoimenoj grafičkoj noveli, autora Alana Mura i Dejva Gibonsa. Dejmon Lindelof (Lost, The Leftovers) je “showrunner” ove TV serije.

The Politician (već se emituje) Priča o Pejtonu Hobartu bogatom studentu iz Kalifornije koji se nada da će postati novi predsednik Amerike. Pre nego što dostigne taj san mora bi ipak da postane predsednik u svojoj srednjoj školi. Uloge tumače Ben Plat, Gvinet Paltrou, Džesika Lang, Dilan MekDermot.

The Morning Show – 1. novembar Aleks, jako popularna voditeljka, pokušava da se izbori sa krizom pošto je njen kolega Mič otpušten zbog seksualnog uznemiravanja. Glume Dženifer Aniston, Riz Viterspun, Stiv Karel.

Batwoman – 6. oktobar Rubi Rouz glumi Kejt Kejn koja nakon zagonetnog nestanka Batmana nastavlja njegovu misiju i postaje Batwoman, zaštitnica Gotama. Neki već navode da je ova Batwoman ujedno i prva superheroina lezbejka. U seriji se pojavljuju i Dogrej Skot i Nikol Kang.

Limetown – 16. oktobar Izgleda da glumici Džesiki Bil odgovaraju misterije. Posle “The Sinner” očekujemo je u priči o novinarki koja prati fenomen u Tenesiju u kom je u jednoj noći nestalo 300 ljudi.




Pogledaj vesti o: Jutjub,   Nju Jork

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.