Senzacionalno: Coby, Senidah i Sara Jo 20. aprila u Hali Sportova

Izvor: Vesti-online.com, 12.Mar.2019, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Senzacionalno: Coby, Senidah i Sara Jo 20. aprila u Hali Sportova

Trenutno najpopularnija imena regionalne muzičke scene nastupiće 20. aprila u beogradskoj Hali Sportova na tradicionalnoj manifestaciji "Bassivity Digital Showcase", na kojoj će biti predstavljeni najaktuelniji muzički hitovi i izvođači čije pesme ne izlaze iz YouTube trending kategorije!

Proteklu godinu obeležili su hitovi "Biseri iz blata", "Slađana", "4 Strane Sveta", "Grmi", "Ja sam u gasu", "Bez Sna" i svi oni nastali su kao izdanja izdavačka kuća "Bassivity >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Digital".

Ove hitove, ali i brojne muzičke novitete, publika će moći da čuje uživo 20. aprila u Hali Sportova, kada će se na jednom mestu okupiti trenutno najjača postava najpopularnijih regionalnih izvođača. U mešanom nastupu od skoro 3 sata nastupiće Coby, Senidah, Surreal, Fox, Mili, Kuku$, Sara Jo, Elon, VIP, Arafat, Hazze kolektiv, kao i Rasta i Balkaton Gang.

Poslušajte hitove o kojima priča ceo region:

Coby - Biseri iz blata

Coby x Senidah - 4 Strane Sveta

Senidah - Slađana

Mili - GRMI

Surreal feat. Fox - Ja Sam U Gasu

Sara Jo - Bez sna
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.