Saša Kovačević postavio standarde:  Prvi domaći pevač nagrađen od YouTube-a

Izvor: Story, 30.Jul.2014, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Kovačević postavio standarde: Prvi domaći pevač nagrađen od YouTube-a

Pop pevač zvanično je prvi pevač na našim prostorima koji je dobio nagradu od YouTube-a

Nagrada za 100.000 pratioca na YouTube kanalu SashaKovacevicTV kao i za milionske preglede, uručena je talentovanom Saši Kovačeviću.

*Pogledajte kako je Kovačević proslavio 29. rođendan*

Na oficijalnom kanalu, Sašu trenutno prati 142.000 ljudi i jedini je naš pevač koji je brendiran i verifikovan od strane YouTube-a. Partner je sa američkom firmom Machinima.

Poslušajte njegov najnoviji hit Noć do podne:

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saša Kovačević korak ispred svih! Prvi domaći pevač nagrađen od Jutjuba (Foto)

Izvor: Svet plus, 30.Jul.2014

Saša Kovačević definitivno u našoj zemlji postavlja nove standarde, a ovog puta pevač se našao za korak ispred svih svojih kolega. Naime, nakon što je prvi na našim prostorima dobio verifikovan nalog, Saša je danas i dobio nagradu od Jutjuba...Saša Kovačević podelio ručak sa ptičicom (Foto)..Pevač...

Nastavak na Svet plus...

SAŠA KOVAČEVIĆ: Prvi domaći pevač nagrađen od Jutjuba!

Izvor: Kurir, 30.Jul.2014

Nagrada za 100.000 pratioca na YouTube kanalu SashaKovacevicTV kao i za milionske preglede, uručena je talentovanom Saši Kovačeviću..Saša Kovačević zvanično je prvi pevač na našim prostorima koji je dobio nagradu od YouTube-a, prenosi Story.rs..Nagrada za 100.000 pratioca na YouTube kanalu...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.