Izvor: Piplmetar.rs, 02.Avg.2023, 19:30

SVIĐA IM SE CRNA GORA! Bekamovi kupuju Vilu na primorju, Bekam je spreman da izdvoji GOLEME PARE

Blic
|

sreda 02. avgust 2023. 17:30h


Kako domaći mediji prenose,Viktorija i Dejvid Bekam poslali su zvaničan upit i iskazali veliko interesovanje da pazare luksuznu vilu na crnogorskom primorju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Viktorija i Dejvid Bekam • Youtube / screenshot


Naime, domaći mediji došli su do saznanja da su Bekamovi pre izvesnog vremena poslali zvaničan upit agentima da im se sastavi zvanična ponuda za vilu u okolini Tivta, koja je oglašena na prodaju.
Luksuzna vila nalazi se u mestu Donja Lastva odakle se pruža neverovatan pogled na more. Vila se nalazi na placu od 4.200 metara kvadratnih.
Dejvid Bekam
Izgrađena je u 4 osnovna nivoa koji su međusobno povezani liftom. U dvorištu se, pored bazena, nalazi i vrt ukrašen raznovrsnim biljkama, no najinteresantnije je što se nasred dvorišta nalazi i drvo masline staro između 800 i 1000 godina, prenosi Telegraf.
Kako izvor navodi, cena vile je procenjena na 12.000.000 evra.
– Nedavno su Bekamovi, tačnije neko ko ih zastupa, a u njihovo ime, poslali zvaničan upit za vilu. Zatražili su da se sastavi zvanična ponuda i cena za ovu neverovatnu nekretninu. Očarani su ovim delom našeg primorja – rekao je za Telegraf izvor iz Tivta.
Dejvid Bekam
Inače, vila pored dnevne sobe, odakle se pruža nestvaran pogled na grad i more, kuhinje i čak 7 soba, sadrži i sobu za zabavu, džakuzi, teretanu….
Podsetimo, pre nekoliko godina, tačnije 2018. godine Bekamovi su u Crnoj Gori odmarali sa decom. Tada su odseli u rizortu na Svetom Stefanu u kojem je svadbu svojevremeno napravio naš proslavljeni teniser Novak Đoković.
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.