Izvor: Press, 10.Sep.2018, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVI ZAPANJENI: POLUGOLA TEODORA DŽEHVEROVIĆ DAHĆE: 'AH, TO MI RADI...' VIDEO

Iako je, po izlasku iz "Zadruge", objavila romantičnu baladu sa potresnim tekstom, Teodora Džehverović se sada odlučila za nešto potpuno drugačije.
Za razliku od "Crnog viteza", novi singl "Rari", snimljen u duetu sa Cobijem, obiluje uzdasima, škakljivim tekstom i potpuno modernom muzikom.
TEODORA DŽEHVEROVIĆ • YOUTUBE
I sama Teodora >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je nikad provokativnija, te je tako možemo videti veoma izazovno odevenu, u društvu poluobnaženih muškaraca, dok sve vreme dahće i ponavlja: "Ah, to mi radi!".
Sve ovo je naišlo na podeljene reakcije, a u nastavku možete pogledati sporni video klip i doneti i sami sud da li vam se dopada ili ne.

Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.