SVE NA ĆIRILICI Amerikanac uči strance kako da koriste autobus u Srbiji

Izvor: Blic, 07.Feb.2015, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVE NA ĆIRILICI Amerikanac uči strance kako da koriste autobus u Srbiji

Čarls Keter, koji se 2010. doselio u Srbiju, na svom Jutjub kanalu redovno upoznaje strance sa životom u našoj zemlji dajući im korisne savete. U ovoj epizodi Čarls je objasnio kako se koristi međugradski autobus.

Srbija se nije baš mnogo potrudila da olakša život strancima koji ne govore ili ne čitaju "zvanični Vladin jezik", započeo je lekciju.

Keter se žalio na neljubaznost i cene, a posebno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je posvetio pažnju insituciji zvanij "žeton" za ulazak na peron.

Ipak, za ovog Amerikanca nije sve tako loše u Srbiji, jer kako sam kaže, došao je kao turista 2010. godine, svidelo mu se i već pet godina živi u našoj državi.

VIDEO > LEKCIJA ZA STRANCE Kako koristiti međugradski prevoz:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.