Izvor: HotSport.rs, 20.Avg.2015, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTETA: Plzen poveo posle greške odbrane Vojvodine (VIDEO)

Fudbaleri Plzena vode protiv Vojvodine sa 1:0. U 25. minutu domaćin je izveo korner sa leve strane, Rajtoral je šutirao sa 22 metra, lopta je došla do Kopica koji ju je sa deset metara smestio iza leđa Žakule. Čini se da je odbrana Vojvodine zakazala u ovoj situaciji.

(Izvor: YouTube/Derbi)
The post ŠTETA: Plzen poveo posle greške odbrane Vojvodine (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

‘BOMBA': Vanek ‘nokautirao’ Vojvodinu (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 20.Avg.2015

Sampdorija se po svemu sudeći neće ponoviti. Od 51. minuta Plzen vodi sa 2:0 protiv Vojvodine. Vanek je primio loptu na nekih 22 metra, šutirao je snažno, lopta je malo zakačila štopera Đurića koji je samo ulepšao gol. Česi sada imaju veliku prednost.. . (Izvor: YouTube/Magic Strike). Evo...

Nastavak na HotSport.rs...

JOGA BONITO: Nova Ronaldinjova bravura! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 21.Avg.2015, 12:21

Magični Ronaldinjo nastavlja da oduševljava navijače Fluminensea, pošto je na poslednjem meču protiv Pajsandua izveo novi trik. . . Ronaldinjo je ovaj put i srcu šesnaesterca između dvojice čuvara, kao na tacni grudima asistirao svom saigraču, koji je sam kao duh sa pet metara pogodio golmana...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.