Izvor: Blic, 22.Dec.2017, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAMO JE HTEO DA SE NAŠALI Mlada "Jutjub" zvezda uvredila je naslednika ozloglašenog El Čapa, ali narko-mafija NIŠTA NE OPRAŠTA

Meksički tinejdžer i "Jutjub" zvezda koji je uvredio jednog šefa narko-kartela ubijen je u baru u Halisku.

Huan Luis Lagunas Rosales objavio je video na kojem je, pod uticajem alkohola, uvredio Nemesija Osegeru Servantesa poznatog kao "El Menčo".

Sedamnaestogodišnji Rosales je rekao El Menču da mu "popuši k***c".

El Menčo (51) jedan je od najopasnijih meksičkih mafijaša i vođa kartela u Halisku.

On je jedan najtraženijih ljudi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u Meksiku i njegova glava je ucenjena na pet miliona dolara. Meksički mediji ga čak nazivaju i nasledikom uhapšenog El Čapa.

Dok su Rosales i njegovi prijatelji bili na žurki u jednom baru u Halisku, grupa naoružanih napadača je uletela unutra i ispalila rafale na njega.

Tinejdžer je preminuo, a policija kaže da je na njega ispaljeno između 15 i 18 metaka.

Vlasti su ga identifikovale preko tetovaža, a u pucnjavi je smrtno stradao i jedan od radnika bara.

Hose Luis Lagunas Rosales je rođen u meksičkoj državi Sinaloa, ozloglašenoj po kartelima i narko bosu Hoakinu "El Čapu" Gusmanu.

Majka ga je ostavila kada je bio mali, a oca nikada nije upoznao, pa ga je gajila baka.

Napustio je školu i preselio se u grad Kuliakan gde je zarađivao pranjem automobila.

Uzeo je nadimak "El Pirata de Culiacan" odnosno "Pirat Kuliakana" i počeo da objavljuje video-snimke na Jutjubu, Fejsbuku i Instagramu na kojima je pričao šale, često na svoj račun, i snimao se kako pije pivo i viski često dok se ne onesvesti.

Ti snimci su mu doneli slavu, novac i više od milion pratilaca na Fejsbuku.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.