Ruski grad postao santa leda

Izvor: BanjalukaLive.com, 29.Jan.2015, 23:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruski grad postao santa leda

Ruski grad Dudinka, u Sibiru, našao se zarobljen u ledu nakon što je sredinom januara, tokom oluje, pukla vodovodna cijev. S obzirom da u gradu trenutno vladaju temperature od minus 20 do minus 40 stepeni Celzijusa, voda koja se tada izlila na ulice odmah se zamrzla. Kako prenose elektronski mediji, u ledu su ostali zarobljeni putevi, automobili, ali i ljudi koji žive u prizemlju, te sada ne mogu da izađu iz svojih kuća. U gradu, u kojem živi oko 22.000 ljudi, proglašeno je vanredno stranje. Stanovništvo trenutno nema ni struje, ni vode. {youtube}ASaeIH0CdsA{/youtube} (Agencije)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Grad u Sibiru zarobljen u ledu

Izvor: Prva.rs, 30.Jan.2015, 12:01

Kada su se stanovnici u sredu ujutro probudili ostali su zatečeni kada su shvatili da im je grad u potpunosti zaleđen.. Zbog napukle vodovodne cevi poplavljene su gradske ulice. S obzirom da u gradu trenutno vladaju temperature od minus 20 do minus 40 stepeni Celzijusa, voda koja se tada izlila na...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.