Rupa u asfaltu progutala automobil (FOTO, VIDEO)

Izvor: NaDlanu.com, 04.Jul.2013, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rupa u asfaltu "progutala" automobil (FOTO, VIDEO)

Jedna žena u gradu Toledo u Ohaju upala je svojim automobilom u ogromnu rupu koja se otvorila u asfaltu nakon što se ispod ulice urušila instalacija kišne kanalizacije.

Šezedesetogodišnja Pamela Noks vozila se u sredu svojim automobilom ulicama Toleda kada je primetila da se put ispred nje urušava. Foto: Jutjub (PrtScr)S obzirom na to da se sve dogodilo iznenada, nesrećna žena nije uspela da izbegne rupu.Na sreću, uspela >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << da se nepovređena izvuče iz automobila i da uz pomoć merdevina i vatrogasaca izađe iz rupe duboke preko 3 metra. Foto: Jutjub (PrtScr)Ona je zatim, vidno potresena, iz predostrožnosti prebačena u lokalnu bolnicu.(Izvor: B92)

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.