Izvor: Piplmetar.rs, 09.Feb.2024, 10:30

Retko ko zna da je Pikac u SREĆNOM BRAKU sa našom glumicom koju smo obožavali u seriji “Lisice“

Glumca Bojana Dimitrijevića svi su upamtili i zavoleli u ulozi čuvenog Pikca u kultnoj seriji „Vratiće se rode“, a replike iz pomenute serije i danas se citiraju i kruže društvenim mrežama, iako je prošlo punih 15 godina od prvog prikazivanja: „Volim je, brate, baš je limvo“, „Baš sam planirao malo da smanjujem, postepeno“, „‘De lako, matori“ neki su on njih.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Pikac • youtube


Dimitrijević svoj privatni život ne voli da eksponira javno, međutim, zna se da je on 2019. godine oženio koleginicu, Jelenu Stupljanin, a svadbeno slavlje upriličili su tada za najbliže članove porodice i prijatelje.
Bojan Dimitrijević i Jelena Stupljanin
Inače, iako su joj „Lisice“ donele veliku popularnost, Jelena se po završetku serije odselila u Njujork. Tamo je nastavila školovanje i profesionalno usavršavanje.
Šarmantna glumica imala je priliku da se pojavi u popularnoj seriji „Crna lista“, kao i da glumi u preko 30 pozorišnih predstava. Iako je u Njujorku ostvarila veliki uspeh, Jelena je 11 godina kasnije odlučila da se vrati u Srbiju.
Bojan Dimitrijević i Jelena Stupljanin
Inače, Jelena i Bojan zajedno igraju u predstavi „Zašto je poludeo gospodin R“ u JDP-u, kao i u krimi seriji „Pet“.
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.