Izvor: Piplmetar.rs, 25.Jun.2023, 16:30

Rešetanje ispred LOKALA naše glumice – KRVAVI PIR šokirao Srbiju, tragediju prepričavaju meštani

Klub „Nana“ na Senjaku dobro je poznato svim beogradskim „klaberima“, ali i pripadnicima bezbednosnih i obaveštajnih organizacija.
Olga Odanović i Nada Blam • youtube


Poznata filmska i pozorišna glumica Nada Blam ostvarila je tokom dugogodišnje karijere >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << brojne uloge, ali malo je poznato da je tokom osamdesetih bila vlasnica kultne diskoteke „Nana“, koja je od devedestih poznata kao mesto obračuna klanova.
Nada je u jednom intervjuu otkrila da se u tom periodu osećala kao begunac jer je živela život koji je za nju do tog trenutka bio stran.
– U doba kada smo on i ja otvorili čuvenu diskoteku Nanu, ona je bila jedna od najpoznatijih u Jugoslaviji. Tamo sam upoznala mnogo ljudi i jedan život koji mi je pre toga bio stran. U jednom trenutku bila sam begunac i imam rupu u glumačkoj biografiji kada se nisam bavila umetnošću. Posle svega toga, mogu da kažem kako sam najradosnija kada odem u neki kafić, naručim kafu, platim, izađem, a kafić nije moj – navela je Nada
U avgustu 2014. godine, trojicu mladića ispred kluba „Nana“ izrešetao je motociklista u pokretu. U pucnjavi koja se dogodila oko 5.45 ranjeni su Predrag Lj. (37) u nogu, Igor R. (32) u leđa i takođe u nogu Marko V. (22).
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.