Remedy objavio svoj prvi singl i spot (video)

Izvor: BalkanRock.com, 17.Apr.2017, 08:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Remedy objavio svoj prvi singl i spot (video)

Remedy, beogradski stoner/post hard core sastav, predvođen Nemanjom Kojićem Kojotom (Ex – Eyesburn, Hornsman Coyote) objavio je danas, putem svog zvaničnog youtube kanala prvi live session video za pesmu „Bigman“.

U pitanju je live spot koji je snimljen u studiju „Klinika Petrović“. Pesma „Bigman“ je prvi zvanični singl benda i predstavlja svojevrsnu najavu prvog studijskog albuma >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << čije je izdavanje planirano za 2017. godinu.

Domaća publika je imala priliku da ovu pesmu čuje uživo na nedavno završenoj turneji pod nazivom „New Old Faces“ koju je bend realizovao sa thrash metal sastavom „Quasarborn“, a čiju organizaciju potpisuje booking agencija „Different Strings“.

Za one koji se po prvi put susreću sa imenom „Remedy“ – u pitanju je novi grunge/stoner/post hard core bend iz Beograda koji čine: Nemanja Kojić Kojot (Eyesburn, Hornsman Coyote), Ivan Petrović (Sharks, Snakes and Planes) i Igor Škoro (Bandix, Dead Ideas). Iz tabora benda najavljuju da će publika imati priliku da čuje još nekoliko novih pesama u ovom ili sličnom obliku pre objavljivanja albuma, dok će novi koncerti benda biti uskoro najavljeni.

Spot za pesmu „Bigman“ možete pogledati sa našeg sajta

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.