Radile BEZ PAUZE uprkos koroni

Izvor: 011vodič.com, 02.Apr.2021, 08:17

Radile BEZ PAUZE uprkos koroni

Neverne bebe, Foto: Youtube printscreen




Svi muzičari su se našli u nezavidnoj situaciji tokom epidemiološke situacije. Ovog puta pevačice benda “Neverne bebe” Jelena Pudar i Tijana Sretković priznale su da se bez živih nastupa osećaju kao “ribe na suvom”. 
Sastav je bio vredan tokom pandemije, priveo je kraju snimanje novog, osmog studijskog albuma i realizovali su dva atraktivna muzička spota za pesme “Vodi me odavde” i “Reka ljubavi”.
>> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << /> foto: Youtube printscreen Nedavno završena izložba koncertnih fotografija “Zvuk ženskog srca” Marine Pešić u Galeriji RTS kluba u Beogradu okupio je poznate dame rokenrola, bluza, džeza, bluz roka, a među njima su svakako i nerazdvojne spomenute pevačice, jedne od najsnažnijih vokala sa ovih prostora.

“Veoma sam ponosna što sam deo te značajne izložbe, a Marina nam je učinila da se još posebnije osećamo zbog te postavke kao muzičarke i žene”, izjavila je Tijana Sretković, koja je u bendu Neverne bebe već punu deceniju.
“Sve nas je ovo podsetilo kako smo intenzivno radili pre godinu dana i zato sam veoma tužna. Ne znam da li i koliko čovek može ostati normalan u ovo vreme. Ja se bojim da će sve ovo i dalje trajati, da se na žalost nećemo viđati na koncertima”, nije bila optimistična Sretković.

Dva spomenuta video spota je realizovala upravo ona tokom pandemije, na šta je veoma ponosna, jer je u novom poretku virusa Kovid 19 uspela da se bavi i time, za promociju grupe i novog albuma, iz karantina.




„Odlično je da smo završili osmi album, konačno se i to desilo. Dalje se radi samo na post-produkciji materijala, ali je samo snimanje okončano”, otkrila je pevačica, a sada i idejni tvorac spotova.
“Mi zaista nismo stali. Dok je korona bila u tolikom jeku, mi smo stalno radili bez pauze, veoma smo se kreativno uzdizali, koliko nam je to psiha dozvoljavala.
„Iskreno se nadam da ćemo uskoro zasvirati, jer mi neviđeno nedostaju koncerti”, sa setom je rekla Sretković.
Osvrnula se i na težak gubitak koji je zadesio muzičku scenu Srbije jer su preminuli mnogi umetnici – Đorđe Balašević, Sanja Ilić, Miša Aleksić, Dragoljub Đuričić, Vojkan Borisavljević, Zafir Hadžimanov…





“Kad god me neko pita šta mi najviše nedostaje u ovom dobu pandemije, ja samo kažem – ljudi, ali oni koje više nikad neću videti, usled cele tragedije. Zastrašujuće je šta se ovo dešava”, puna tuge govori jedna od najboljih pevačica u zemlji.
“Svakako da mi fale koncerti, ali je nemerljivo u odnosu na ljude koji su otišli zauvek. Strašno koliko nas je ljudi iznenada napustilo, toliko velikana je nestalo”, podvukla je ona, a i sama kaže da ne zna kada će se ovo okončati.
(Espreso / Tanjug)



The post Radile BEZ PAUZE uprkos koroni appeared first on Zenski Magazin.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.