RUR Fortnite turnir sa GALLASANDALLOM počinje 15.08. u 15:00! Priključite se stream-u!

Izvor: B92, 14.Avg.2020, 15:42

RUR Fortnite turnir sa GALLASANDALLOM počinje 15.08. u 15:00! Priključite se stream-u!

Izvor: RUR

To je to. Spremite se za najnovije izdanje turnira u čuvenom battle royale naslovu, Fortnite. Stream će prenositi YouTuber GALLASANDALLA! Prenos možete pratiti na zvaničnom Klan RUR YouTube kanalu! Live kreće sutra, 15.08. u 15:00 časova! Na stream-u ćete moći da vidite tačno odbrojavanje do početka, tako da ćete znati ako budemo malo kasnili.


Naši najbolji igrači će osvojiti fenomenalne gejming periferije iz Marvo serije. Takmičenje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << će biti emitovano na zvaničnom Klan RUR YouTube kanalu, a mečeve će prenositi YouTuber GALLASANDALLA. Ne zaboravite da zapratite RUR i Gallu na Instagramu!

Nagradni fond:

Ako iz nekog razloga propustite ovaj turnir, ne brinite se. Uskoro ćemo najaviti još jedno Fortnite takmičenje, koje će se održati 5. septembra! Do tada, srećno svim takmičarima!
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.