Izvor: HotSport.rs, 05.Maj.2016, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RISTIĆ NE PREZA NI OD KOGA: Mesi i Ronaldo, čuvajte se Gruje i mene! (VIDEO)

Mladi Zvezdin fudbaler otkrio je čiji je dres kao mali nosio dok se nije raspao, šta mu je ‘Ahilova peta’, kao i kako prečka reaguje kada on šutira.

U najnovijoj epizodi ‘Zvezdaši pitaju’ na jutjub kanalu ‘Zvezda TV’ odgovore je davao polivalentni fudbaler koji pokriva više pozicija, Mihajlo Ristić.
GDE SU I ŠTA RADE: Brazilac je bio veći promašaj od Varkosa, a sada je ‘bog’ u Emiratima (VIDEO)
Ristiću je ovo druga godina >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << u klubu, a iako tokom sezone nije bio u prvom planu kod šefa struke, u nastavku prvenstva je sve više dobijao šansu i opravdavao poverenje Miodraga Božovića.
Bilo je nekoliko interesantnih pitanja, evo kako je Rile odgovorio na njih:

(Izvor: youtube / Crvena zvezda)

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

EKIPA SVE JAČA: Zvezda naredne godine brojnija za talentovanog vezistu!

Izvor: HotSport.rs, 05.Maj.2016

Tim sa Marakane napašće evrotakmičenja sa fudbalerom kom mnogi predviđaju veliku karijeru.. . . Luka Adžić spada među najveće talente Zvezdine omladinske škole, i verovatno bi već ove sezone dobio priliku da oseti seniorski fudbal, da nije došlo do teške povrede na pripremnom meču protiv...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.