Izvor: RTS, 06.Okt.2020, 11:30

Prvo pojavljivanje Alekseja Navaljnog po izlasku iz berlinske bolnice

Ruski opozicioni lider Aleksej Navaljni izjavio je da veruje da su ga ruske obaveštajne službe otrovale nervnim agensom "novičokom" jer su ga vlasti videle kao pretnju uoči parlamentarnih izbora sledeće godine.
"Shvatili su da postoje veliki, veliki problemi koji im prete uoči izbora za državnu Dumu", rekao je Navaljni u svom Jutjub intervjuu, što je njegovo prvo pojavljivanje otkako je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << napustio berlinsku bolnicu, preneo je Rojters.

Naveo je da ne zna kako je nervni agens "novičok" ušao u njegov sistem, te da je moguće da je nešto dodirnuo.
Dodao je da bi njegov oporavak mogao da potraje još dva meseca.
U jednom trenutku tokom intervjua ispružio je ruku da pokaže kako se trese i dodao da ide na fizikalnu terapiju, ali i da se njegovo zdravlje znatno popravilo, kao i da su lekari iznenađeni brzinom oporavka.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Navaljni: Otrovan sam jer me vide kao pretnju pred izbore

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Okt.2020

Ruski opozicioni lider Aleksej Navaljni izjavio je danas da veruje da su ga ruske obaveštajne službe otrovale nervnim agensom "novičokom" jer su ga vlasti videle kao pretnju uoči parlamentarnih izbora sledeće godine..."Shvatili su da postoje veliki, veliki problemi koji im prete uoči izbora za...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.