Izvor: DANuBeogradu.rs, 14.Sep.2015, 08:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi spot benda Orea – „Bikini“

Objavljen je prvi spot benda Orea za numeru „Bikini“. Singl „Bikini“ objavila je Lampshade Media, a dostupan je za preuzimanje na glavnim svetskim servisima – Amazon, iTunes, Deezer, Spotify, YouTube… U sastavu benda Orea su Borko Basarić (bas i akustična gitara), Milan Nenin (električna gitara), Lav Kovač (bubnjevi), Gabriella Benak (violina), a u ovom singlu ... The post Prvi spot benda Orea – „Bikini“ appeared first on Dan u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Debi video dvojca Orea

Izvor: BalkanRock.com, 15.Sep.2015, 08:31

Novoformirani dvočlani elektro-akustični sastav Orea objavio je prvi singl/spot “Bikini” sa budućeg debi albuma, u izdanju Lampshade Media...Muzičku produkciju potpisuje Lil’ Bear dok je za postprodukciju odgovoran Athens Mastering studio u Atini. Takođe, produkciju spota za istoimeni...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.