Premijera: Preslušajte novu baladu Nine Badrić

Izvor: Tracara.com, 22.Dec.2016, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijera: Preslušajte novu baladu Nine Badrić

Scena iz spota (foto: YouTube) Pevačica Nina Badrić danas je objavila spot za svoju novu baladu koja nosi naziv Ljubav za tebe. Pesma je odjavna špica iz filma Stado, rediteljskog prvenca Nikole Koje, te se i glumac pojavljuje u spotu. U pitanju je emotivna balada laganijeg ritma, kao što smo navikli kada je ova Zagrepčanka u pitanju. Pesma će se naći na pevačicinom novom albumu koji bi trebao da se pojavi početkom sledeće godine. Poslušajte pesmu na linku ispod.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Zavirite u novi spot Tropiko benda (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 22.Dec.2016

Pored toga sto su početkom ove godine svoju publiku obradovali  koncertom u prepunoj kombank Areni, momci iz "Tropiko benda" su rešili da nastave u istom "ritmu" i da ovu godinu i završe na najbolji način...Naime, na upravo završenoj američko-kanadskoj turneji, snimili su i kadrove za spot, za...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.