Posle ovakvog pijanog plesa, mladoženji se smeši razvod (video)

Izvor: Svet, 17.Jun.2015, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle ovakvog pijanog plesa, mladoženji se smeši razvod (video)

Ovaj video pravi je primer zašto se na sopstvenom venčanju ne bi smeli da se napijete. Barem ne kao svinja ili makar dok ne prođu prvi ples, zdravica i skidanje podvezice.
Ovaj mladoženja očito je ignorisao takve savete i svojim neugodnim plesom osramotio svoju dragu, ali i postao prava Jutjub zvezda.
Na samom početku videa mladoženja je iznenadio suprugu pijanim poljupcem a zatim je počeo da se baca po podijumu i pokazivao gostima svoje plesne veštine. No to još nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ništa.

Pijani mladoženja je otišao korak i rešio da izvede ples u krilu svoje dragane. Tada su stvari postale neugodne, a kad se strovalio na mladu i pao na pod, gosti se više nisu mogli suudržati već su zaplakali od smeha.
Mrki pogledi mlade i dovikivanje iz publike nije zaustavilo u blamiranju ovog mladoženju. On je rešio da zadatak obavi do kraja i neuspešno pokušava da skine podvezicu.
Kad napokon zubima skine podvezicu i krene klečeći da grli mladu, iz publike stiže pomoć – muškarci njega dižu na noge, a njene drugarice je teše jer ovakvo venčanje sigurno nije zamislila.
Uostalom pogledajte.

Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Posle ovakvog pijanog plesa, mladoženji se smeši razvod (video)

Izvor: Scandal.rs, 17.Jun.2015

Ovaj mladoženja očito je ignorisao takve savete i svojim neugodnim plesom osramotio svoju dragu, ali i postao prava Jutjub zvezda...Na samom početku videa mladoženja je iznenadio suprugu pijanim poljupcem a zatim je počeo da se baca po podijumu i pokazivao gostima svoje plesne veštine. No to još...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.