Policija od KRIK-a zatražila snimke rušenja Savamale

Izvor: N1 televizija, 18.Maj.2016, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija od KRIK-a zatražila snimke rušenja Savamale

Policajci iz Odeljenja za suzbijanje privrednog kriminaliteta danas su od novinara Mreže za istraživanje kriminala i korupcije (KRIK) tražili snimak na kome se vidi rušenje objekata u Savamali, saopšteno je iz KRIK-a.

U saopštenju te mreže se podseća da je KRIK snimke na kojima se vidi dolazak bagera u Hercegovačku ulicu, rušenje objekata u privatnom vlasništvu, kao i osobe koje zaustavljaju prolaznike u noći 25. aprila još pre dvadeset dana objavio na svom Jutjub >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << kanalu.

Snimci su deo dužeg videa koji je zabeležila sigurnosna kamera obližnjeg objekta, a koji traje više od četiri sata.

"KRIK je policiji mejlom dostavio link na kome se može preuzeti ceo video snimak. Ovaj link je objavljen ispod snimaka rušenja na KRIK-ovom Jutjub kanalu i dostupan je javnosti", navodi se u saopštenju.

Objekti u Savamali srušeni su pre tri nedelje u noći nakon izbora.

Dok su bageri rušili tridesetak osoba sa fantomkama obezbeđivalo je teren, zaustavljalo i legitimisalo slučajne prolaznike. Maskirani napadači su im oduzeli mobilne telefone, a neke od njih i privremeno lišili slobode.

Više javno tužilaštvo je deset dana nakon rušenja naložilo policiji da utvrdi šta se u izbornoj noći dešavalo u Hercegovačkoj ulici, na mestu predviđenom za izgradnju Beograda na vodi.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KRIK: Policija tražila snimke rušenja u Savamali

Izvor: Blic, 18.Maj.2016

Policajci iz Odeljenja za suzbijanje privrednog kriminaliteta danas su od novinara Mreže za istraživanje kriminala i korupcije (KRIK) tražili snimak na kome se vidi rušenje objekata u Savamali, saopšteno je iz te Mreže...U saopštenju se podseća da je KRIK snimke na kojima se vidi dolazak bagera...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.