Pokrenut najveći veb-sajt za praćenje koronavirusa

Izvor: 011vodič.com, 21.Mar.2020, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokrenut najveći veb-sajt za praćenje koronavirusa

Veb-sajt za praćenje koronavirusa iza kojeg stoji sedamnaestogodišnji Avi Šifman nudi broj potvrđenih slučajeva koronavirusa, kao i broj smrti, te oporavljenih pacijenata širom sveta.
Foto: Pixabay
Sedamnaestogodišnjak učinio više od mnogih
Kako ističu mediji, radi se o još jednom slučaju u okviru kojeg je tinejdžer učinio više od države, što je posebno zanimljivo ako se zna da je Šifman kodiranje naučio preko >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << YouTube tutorijala.
Zahvaljujući stečenom znanju kreirao je nCoV2019.live još krajem decembra 2019. godine, kada je virus još uvek postojao samo u Kini.
Sajt je do sada posećen preko 40 miliona puta, a prati informacije koje se preuzimaju od Svetske zdravstvene organizacije, Centra za kontrolu bolesti (CDC), te drugih relevantnih izvora informacija.
Sajt nudi i interaktivnu mapu, informacije o bolesti, i mogućnost prijave na newsletter listu, a Šifman je istakao da je platformu pokrenuo kada je u svetu bilo manje od hiljadu registrovanih slučajeva zaraženih koronavirusom.
Sajt za praćenje koronavirusa možete naći ovde.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.