Pojeo sedam kilograma pirea za manje od deset minuta (VIDEO)

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Nov.2015, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojeo sedam kilograma pirea za manje od deset minuta (VIDEO)

Met Stouni, jedan od najpoznatijih svetskih 'žderonja' i vlasnik nekoliko svetskih rekorda, u najnovijem je izazovu odlučio da pojede pire od čak 7 kilograma.

Iako mu nije bilo nimalo lako, Maet je na kraju uspeo pojede 'planinu' pire krompira prelivenog s bar jednim litrom gustog sosa.

Ukoliko bacite pogled na njegov YouTube kanal, videćete da ovo nije ni blizu njegovih najluđih prejedanja.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

(VIDEO) VOLITE PIRE OD KROMPIRA? Pogledajte koliko ovaj čovek može pojesti za manje od 10 minuta

Izvor: Kurir, 27.Nov.2015

Jedan od najpoznatijih svetskih gurmana i vlasnik nekoliko svetskih rekorda, Met Stouni, u najnovijem izazovu odlučio je da pojede veliku količinu hrane...Nije mu bilo nimalo lako, ali Met je na kraju uspeo pojede 'brdo' pirea od krompira od čak 7 kilograma prelivenog s bar jednim litrom gustog sosa.....Autor:

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.