Pogledajte: 7 najvećih ženskih zvezda “Jutjuba”

Izvor: Poznati.info, 23.Maj.2012, 03:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte: 7 najvećih ženskih zvezda “Jutjuba”

Jutjub slavi sedmi rođendan i u tom periodu je proslavio mnoge anonimne ljude. Pogledajte kojih sedam dama na svojim Jujtjub kanalima imaju najviše članova.

MeganNicole

Megan Nikol je mlada zvezda Jutjuba koja je trenutno na turneji sa pop rok bendom “Boyce Avenue”. Njen kanal, na kom izvodi muzičke hitove kao što su “The Lazy Song” Bruna Marsa, trenutno ima više od 884.000 članova i oko 209 milliona pregleda.

Džena Marbls >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info <<

Rođena u Ročesteru, ima 25 godina i ima diplome iz sportske psihologije i konsaltinga. Od kada je u februaru 2010. počela da postavlja video snimke na Jutjub, osvojila je srca tri miliona obožavalaca. Snimci na njenom kanalu su pregledani preko 526 miliona puta.

Mišel Fan

Pošto je u 19. godini odbijena za posao lokalne prodavačice šminke, Mišel je pre šest godina počela da objavljuje video snimke u kojima devojkama pokazuje kako da se šminkaju. Danas, kanal Mišel Fan ima skoro dva miliona članova i preko 578 miliona pregleda, a ona je izvršni direktor sopstvene kompanije “FAWN”.

Zeldaxlove64

Za samo tri godine, 17-godišnja Kristina Grimi je postala Jutjub zvezda. Njeno izvođenje hitova kao što su “E. T.” Keti Peri i “Just A Dream” Neli Furtado su privukli preko 1,5 miliona članova, a njen kanal je pregledan preko 291.000.000 puta.

iJustine

Pravo ime joj je Džastin Ezarik, ima 28 godina i rođena je u Pitsburgu. Pored toga što je u međuvremenu igrala epizodne uloge u serijama kao što su “Zakon i red”, objavila je preko 1.000 video snimaka na pet odvojenih Jutjub kanala. Ima preko 1,2 miliona članova, a gledali su je 248 miliona puta.

Bubzbeauty

Irkinja stacionirana u Belfastu se priključila Jutjubu 2007. godine i od tada je sakupila milion članova, a njeni snimci o lepoti i modi su pregledani više od 217 miliona puta.

Venecijanska princeza

Korisnica sa pseudonimom VenetianPrincess ima 28 godina. Pravo ime joj je Džodi Rivera i školovana je operska pevačica. Na svom kanalu objavljuje miks muzike, komedije i parodije. Trenutno ima preko 961.000 članova i više od 376 miliona pregleda. Popularnost na Jutjubu joj je pomogla da dobije ponude za televizijske nastupe, a bila je u emisijama mreža ABC, MTV i Universal.

Izvor: Blic

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.