PUŠTEN SNIMAK POLJUPCA DAVIDA I LAZARA Zadrugari u šoku, Dragojević najavio TUŽBU

Izvor: 011vodič.com, 21.Jun.2019, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUŠTEN SNIMAK POLJUPCA DAVIDA I LAZARA Zadrugari u šoku, Dragojević najavio TUŽBU

Foto: screenshot youtube / youtube

Već duže vreme se u “Zadruzi” priča o tome da David Dragojević i Lazar Jeremić gaje simpatije jedan prema drugom, a njihovi cimeri ostali su šokirani kada je sinoć pušten snimak na kome je David poljubio Lazara. Ovaj snimak već nekoliko dana kruži društvenim mrežama, a sada su i zadrugari dobili priliku da ga vide. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com <<
Foto: screenshot youtube / youtube
David Dragojević i Lazar Jeremić Reč je o situaciji koja se dogodila na početku “Zadruge 2”, a na snimku se vidi kako David najpre ljubi Aleksandru Subotić, s kojom je tada bio u vezi, nakon čega seda za sto, i iza njenih leđa hvata Lazara za glavu i ljubi ga.
Ovaj snimak izazvao je haos među zadrugarima, koji nisu mogli da veruju šta vide, a David je poludeo i najavio da će tužiti Katarinu Ristić Keti, nekadašnju zadrugarku, koja je svojevremeno izjavila da je on naklonjen istom polu, kao i da je u Americi bio u vezama sa muškarcima.
– Ja ću nju da tužim prvu kada izađem. Pitao sam je ovde: “Da li znaš, da li si sigurna”, ona je rekla: “Da”. Kasnije je rekla da nije tako mislila. Ona je prva koju ću da tužim – rekao je David.


Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.