PS4 i Xbox One nadmetanje je dobro

Izvor: ITsvet.com, 28.Apr.2014, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PS4 i Xbox One nadmetanje je dobro

Prema navodima predsednika Worldwide Studios kompanije Sony za PlayStation Shuhei Yoshida-e, tekuće nadmetanje između PlayStation i Xbox konzola je dobra stvar za igrače jer tera svaku od kompanija da kreira bolje kompletnije proizvode. Konkurencija je uvek zdrava navodi Yoshida. On je naveo da kada je Microsoft objavio da je update-ovao Xbox One YouTube aplikaciju koja će omogućiti korisnicima da dele klipove direktno na ovaj sajt, bio je zatrpan pitanjima korisnika Soyn konzole kada će biti obezbeđena YouTube podrška za PS4. Ovaj tip konkurencije između kompanija Sony i Microsoft stvara pozitivan pritisak, navodi Yoshida.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

PS4 možda najzad dobije MP3 podršku

Izvor: ITsvet.com, 29.Apr.2014, 09:03

Play Station 4 bi konačno mogao da dobije aplikaciju muzičkog plejera koja podržava MP3, navodi predsednik PlayStation Worldwide Studios Shuhei Yoshida na svom PSN profilu. Fotografija koju je Yohsida postovao na svom profilu prikazuje ga kako koristi nešto nazvano Music Palyer Demo koji ima ikonu...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.