POTVRĐENO: Filip Car POTPISAO UGOVOR - Ponovo na malim ekranima, budući tata sada zarađuje ZA ĆERKICU

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2024, 09:48

POTVRĐENO: Filip Car POTPISAO UGOVOR - Ponovo na malim ekranima, budući tata sada zarađuje ZA ĆERKICU

Njegovi fanovi jedva čekaju ponovo da ga gledaju.

Nekadašnji učesnik rijaliti formata "Zadruga" i budući tata, obzirom da čeka bebu sa pobednicom "Zadruge 6" Aleksandrom Nikolić, sada je saopštio pravu ekskluzivu na svom Jutjub kanalu.

Naime, pratiocima je ovaj popularni rijaliti zavodnik rekao da je potpisao ugovor sa jednom kompanijom, odnosno da je sklopio novi poslovni angažman. Evo o čemu je reč.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Dobio sam ponudu od jednog energetskog pića i radi se o organizaciji koja će napraviti sportsku manifestaciju, gde će sportisti, amateri i selebritiji da se takmiče u boks meču, a sve pod pokroviteljstvom tog energetskog pića. Za mene je boks poseban sport, sport koji sam trenirao kao mlad i koji jako volim - započeo je Filip, te dodao.

- Pristao sam na to jer će biti na svetskom nivou, mada je honorar dosta manji u odnosu na rijaliti. Biće tu velika svetska imena, ali ne smem da previše govorim o tome. Pobednik jedino dobija veliku svotu novca, a to je 100.000 dolara. To će se prenositi u čitavom svetu i dosta će značiti za marketing - rekao je Car.

Izgleda da ćemo Filipa Cara ponovo gledati na malim ekranima, jer je odlučio da zaradi novac, a sada znamo i za koga - za ćerkicu koja samo što se nije rodila.

Detaljnije o tome šta je sve Car govorio, poslušajte u narednom video zapisu:

Srbija Danas/Društvene mreže/Preneo:A.R.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PAPRENI HONORAR: Filip Car sa produkcijom postigao DOGOVOR za ozbiljnu sumu - Ovo je rekao o učešću u rijalitiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2024

Radi se o ozbiljnoj cifri...Filip Car je objavio da je sklopio novi poslovni angažman, odnosno da je potpisao ugovor sa jednom kompanijom kako bi učestvovao u svetskom formatu gde će učestvovati poznati, nepoznati i sportisti - reč je o boks meču, o čemu smo već pisali, te bacite oko klikom na...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.